Время

ЄДИНИЙ ЧАС ПРОЛИНУВ БЕЗТУРБОТНИЙ,
У НАШІ ДНІ - РЕСУРС БЕЗПОВОРОТНИЙ.
НАВІТЬ В РОБОТІ ПРОЙДЕНИЙ ЗУХВАЛЬЦЕМ -
ЧАС ПРОБІГАЄ,ЯК ПІСОК КРІЗЬ ПАЛЬЦІ.

ЧАС - НЕПОПРАВНИЙ ,НЕ БІЖИТЬ НАЗАД.
ОБІЙДЕТЬСЯ БЕЗ ЖАЛЮ, БЕЗ ПОРАД.
ЯКЩО ТИ ФОКУСУЄШ ПОГЛЯД СВІЙ
НА ТОМУ,ЩО НЕ МАЄШ, ТО НЕ СМІЙ!

НЕ ВСТИГНЕШ СКОРИСТАТИСЬ ТИМ, ЩО Є.
НЕ ЗЧУЄШСЯ, ЯК ЧАС ТВІЙ ПРОМАЙНЕ.
ЯКЩО ВЕСЬ ЧАС ЗАЙМА В ТЕБЕ РОБОТА,
А ЗАРОБІТОК - ВСЯ ТВОЯ ТУРБОТА;

КОЛИ НЕ БАЧИШ НЕБА ПЕРЕЛИВИ
І ПОРИ РОКУ ЗВАБЛИВО-КРАСИВІ -
ТО ПЛЮНЬ НА ЦЮ РОБОТУ І НАЧХАЙ.
ДАРЕМНО ЧАС ЖИТТЄВИЙ НЕ ВТРАЧАЙ.


Рецензии