Падолист

ЯСКРАВИМ ШОВКОМ ПІД НОГАМИ
ВЖЕ НЕ ЛЯГАЄ ОСІНЬ В ГАМИ.
УСЛІД ЗА ЖОВТНЕМ ГРУДКОТРУС
СПІШИТЬ ДОЩІ ПРОЛИТЬ ЧИМДУЖ,
МОРОЗОМ,ІНЕЄМ ПРИКРИТЬ
УСЕ,ЩО ПАХНЕ І П"ЯНИТЬ.
МІХИ ГАРМОШКИ РОЗТЯГНУВШИ,
ВІТРІВ ВСІ ВИТІВКИ ЗАБУВШИ,
НАД СВІТОМ РОДИТЬСЯ ЛІРИЧНА
МЕЛОДІЯ ОСІННЯ,ВІЧНА.
ТОРКНЕ ГІЛОК, ОБВИСЛИХ В ТУЗІ,
ЧЕРКНЕ ТРАВИЧКУ МОКРУ В ЛУЗІ.
ЗАДІНЕ ПРОВІД НА СТОВПІ
І,МОЖЕ, ЯВИТЬСЯ ТОБІ...
НЕХАЙ ОСІННЯ,НЕ ТРАГІЧНА
З"ЄДНА ДВА СЕРДЕНЬКА НАВІЧНО.
ДО ВАШИХ ДУШ ПРОЯВИТЬ ХИСТ
ОСІННІЙ МІСЯЦЬ ПАДОЛИСТ


Рецензии