па беларуску 5-1

Зноу сумневау горкi хор
слоў скупых
ручная зграя
ветрам сладастрасных  охр
уздоўж алей
лістоту дбае
дыхам мерая прастор
па прожылкамі мар тутэйшых
раптам стане цішынёй
вышыня
падзей ранейшых …
гэта восень
гэта узлом
усiх чаканняў
няуцешных


Рецензии