Кива, гави, два стволи...

 Обшуки в житлі народного депутата-ОПЗЖопівця Іллі Киви були призначені в рамках кримінального провадження через незаконне поводження зі зброєю, повідомили в пресслужбі Державного бюро розслідувань.
За даними пресслужби, слідчі дії почалися рано вранці 16 листопада , але піддослідний не пустив співробітників ДБР до помешкання , вимагаючи присутності адвокатів та самого міністра внутрішніх органів . Після спроби слідчих силоміць проникнути в приміщення Кива повернувся задом до них і пригрозив відкрити поперджувальний вогонь , а оскільки група не мала при собі відповідних засобів захисту , а санітарні норми необхідно було виконувати, то було вирішено доповісти про затрмку слідства Денису Монастирському , який в свою чергу погодився з вимогами підозрюваного . Прибувший міністр ,одягнув продезинфіковані рукавички і при підтримці своїх підлеглих проник проміж кінцівок підозрюваного в область нижче тазового дна , та навпомацки переконавшись в тому , що гладкоствольної зброї там немає , а є тільки короткоствол , натиснув на спусковий гачок , убеспечивши себе і присутніх від випадкового пострілу і вже після цього дістав зброю на зовні . Зброєю виявився нагородний пістолет " Форт-17" калібру 9мм , а спусковим гачком , на який натискав міністр , виявилась головка пеніса підозрюваного. Але остання обставина стала зрозумілою пізніше , - а саме під час опису та огляду вилученої зброї, коли до першого "Форт-17" додався ще й другий нагородний пістолет Стєчкіна, стався постріл одного з них , куля з якого перебила кріплення люстри, а та впала на голову власника житла і надійно на ній закріпилася , внаслідок чого Кива став схожий на короля в трусах і в масці . Після цього всі присутні привітали господаря від імені держави з успішною коронацією, а міністр сказав, що від себе особисто він залишає кобури від вилучених пістолетів , одну на причинне місце на випадок нетримання сечі, а другу в зад як нагадування про те, що не тільки депутат може когось, але і його теж можуть ...
 P.S. 15 жовтня 2021 року Ківа оприлюднив відео, в якому він на тлі якогось парку з автоматом у руках заявив, що є лідером "антифашистського руху" і стрілятиме бандероовець як обісраних гав, після чого випустив кілька черг по портрету Степана Бандери підвішеного до дерева , потім впавшого додолу добивав прикладом та ногами . Гави ж негайно відповіли Ківі взаємністю у вигляді феєрверку з різнокольорового посліду і відлетіли у бік іншого парку, де відзначається день пам'яті видатного западенця не так бурхливо ...


Рецензии