Люблю листопад

Я листопад люблю,
Хоч він частіше хмарний...
О, цей зими прелюд,
Немов туман примарний!

Самотності пора,
Пора мовчань, покою,
Безлюддя у дворах
І тіні непокори.

Це місяць світлих мрій
І чарівної тиші,
Думок про щастя рій
І плани найчистіші.

В мелодії дощу,
В акорди снів і вітру
Вслухаюсь досхочу
І здобуваю віру.

У світанковий час
Вже відчуваю зміну...
Сніжинок білий вальс
Манить у даль таїнну...


Рецензии