Двi Ведмедицi

У чому філософія життя,
як у душі лунають срібні струни?
Під стрілами всесильного Перуна
із громовиці зріє почуття…

Воно підносить у захмарну вись
і легкістю наповнює нам груди.
Попереду уже тріскучий грудень,
але нову шукаємо ми вісь.

Тобі це своєрідний «Paradise»…
Колеса доль єднає те осердя,
хоча тебе моя планида сердить,
а ще – обом нам сяє… власний Віз.

17.11.2021


Рецензии