Подаруй букет

 

День народження… Листопад
Напівмороком зустрічає.
І думки летять невпопад,
Прямо в серце журба влучає.

Подаруй мені у цей день
Хоча б трохи, хоч краплю літа,
Щоб зраділа я від пісень,
Що дарує зелене віття.

Подаруй запашний букет
Польових різнобарвних квітів,
Може, вирвусь я із тенет,
Бо дарунок цей краще ліків.

Я по квітці роздам гостям,
Зігріває хай подих літа,
Хай наповнює відчуттям,
Що життєва дорога світла…


Рецензии