Накрая

Накрая ще се съберем
пак тия
избухналите в гняв сърца
и само времето убито
докато открием
кой е по и кой е най
ще е профучало покрай нас
Накрая тез души ще скрием
Остърганите
от реалностите на деня,
сърца все още не разбити
ще опитаме да пазим,
за нашите деца
Накрая времето
ще викне,
ще скочи против нас,
- Тез де по камъни вървяхте,
вървете си,
камъните пропищяха
от Вас!


Рецензии