Незабаром зима

Незабаром уже прийде зима
І розсипле навкруги білий сніг,
Зачарує світ увесь дивина
Ясним спалахом сріблястих вогнів.

Хочу вірити, забудеться сум,
Меланхолія осіннього дня.
Милування мелодійністю струн
Буде радувати душу щодня.

Тільки поки що сумний листопад,
І погрожує небес сивина,
Як мара, у вікнах ніч проступа
І надію на ясу поглина.

Знаю я, що вже підходить зима,
Жвавий поступ відчуває земля,
Та навкруг панує ночі пітьма
І туманами вкриває поля...


Рецензии