Квiти

Садіть квіти, мої діти,
Просить Україна.
Садіть квіті, щоби мати,
Донечку і сина.

Бо в ті квіти, душі діток,
З неба прилітають.
І своїх батьків майбутніх,
Серед вас шукають.

Як побачать, тих хто потім,
Їм батьками стане,
Свою квіточку залишать.
І вона зав'яне.

А як квіти позривають.
Душі відлітають.
І вже більше в Україні
Батьків не шукають.

Не давайте лихим людям
Квіточок зривати.
Щоби потім, з ними разом,
Злиднями не стати.

Садіть квіти, мої діти.
Милуйтеся ними.
Живіть довго і щасливо.
З дітками своїми.





 


Рецензии