За святковим цим столом

За святковим  цим столом
Зібралась вся родина
Щоб дружба наша розцвітала
Як в лузі калина.

Щоб не було у душах наших
Байдужості ніколи
Щоб до нас ходили гості
Як діти до школи.

І щоб заздрість і обман
Всіх нас оминали
І щоб вся наша родина
Про це не забувала.

Щоб наші діти і онуки
Завжди росли з батьками
Тож їм підказувати у всьому
Повинні ми із вами.

Тож живи і процвітай
Як мак, як калина
Трояндовим цвітом
Вся наша Родина.

8.11.2021


Рецензии