Життя прекрасне

Який не є наш світ примхливий,
А часом навіть і зрадливий,
Ми плачемо і нарікаєм,
Та все ж надію не втрачаєм.

Життя земне таке коротке,
Про це кажу я вже укотре,
То ж хочеться біди не знати,
Щасливі миті відчувати.

А світ підчас такий ворожий,
Як день осінній непогожий,
Кидає нас напризволяще,
Та ми чекаємо на краще…

Хай навіть смуток там з журбою,
До світла тягнемось душою,
Любов в серцях живе незгасно,
Бо в світі жити так прекрасно!


Рецензии