***

стільки діла я переробляла
де ту силу вміння брала?
а тепер лижу в кроваті
руки ноги тяжкі ватні.
їсточки мені приносять
губки нерозбірливо гундосять.
де та сила ?мабуть зникла назавжди...

а ти лижи і жди біди.


Рецензии