Стиглоi полуницi присмак на спраглих устах...

Стиглої полуниці
присмак на спраглих устах,
там десь  шугають птиці
в ночі небесних стрихах.

Чи  найкоротшої ночі
стане розлити жагу?
Спрагло дивитися  в очі,
втримати линву тугу?

Тіні казяться  на стінах,
хто вони, де вони, де?
Кара ото, чи  спасіння -
Сонце допоки зійдЕ.

Завтра іще всенеосінь,
літа продовжиться шал,
нам  того певно  не досить,
тільки  б  забути печаль…


Рецензии