Постулат життя

Ні перед чим в житті не зупиняюсь,
Життя ламало, але я стою,
Як щось роблю, то ні за що не каюсь,
І завжди комусь руку подаю.

Багато планів втілити  я мрію,
Творить добро – його бракує всім.
Душею я кривити не умію,
І білкою кручусь передусім.

Іду до мрій… Є палиці в колесах…
Життєвий млин продовжує молоть,
Зустріла їх в усіх життєвих плесах,
Та нищить їх стрімкий коловорот.

Хоч на шляху є завжди перепони
Й долати все доводиться мені,
Життя диктує все свої закони
І палиці всі мелються в млині.

Бува нелегко все в житті долати,
І негараздам йти наперекір,
Життя дає щоразу постулати,
Один із них – «У СЕБЕ ЗАВЖДИ ВІР».

Дотримуюсь його я завжди й всюди,
Не кожен крок із легкістю роблю,
Та не здаюсь – все добре в мене буде,
Бо вірю в себе і життя люблю.

15.11.2021 р.


Рецензии