Романс

Влюблён я в милые глаза,
В них свет и сила колдовская,
Крылами тёплыми скользя,
Поёт в них птица золотая.

Когда в тени густых ресниц,
Заблещет нежности свечами,
Упасть готов я сразу ниц,
Перед прекрасными очами.

Живой души блаженный миг,
Тоска и трепетная радость,
Да, я влюблён в один родник,
И не скажу, что жажда — сладость.



Василий Полятинский
21:51 – 22:52 25.06.21
© Свидетельство о публикации №121062505421



РОМАНС



Таптаатым, арылхай хараххын
Сыдьаайан абылыыр кYYстээ5ин,
Сып-сылаас кынатын сапсынар
Ырыаhыт чыычаа5ым ырыатын.

Хоп-хойуу кыламан быыhынан
Мин диэки килбиктик кердергYн -
Кэрэчээн кыысчааным иннигэр
Охторбун кэрэйбэт киhибин.

Бу маннык тYгэнгнгэ ис кутум
Имэ;тэн, тапталтан дуоhуйар,
Мин YерYYм, хомолтом тэнгинэн
YрYччэм, эйигин таптаатым.

Уйул5анг бYтYннYY таарыллан
Уйа5ас иэйиигэ бэринэн,
Утатыы минньигэс буолар диэн
Ол эрэн эhиэхэ эппэппин.



Ольга Софронова - Суhум нууччалыыттан сахалыы тылбааhа
Ньурба к., 14.11.21 с.



РОМАНС
https://youtu.be/z6-vpgVKro4


Рецензии