З Днем народження, маленька Королево!

Радості, натхнення і Удачі!
Море сміху, океан любові!
Щоб хотілось, мріялось, бажалось,
Щоб не знала розпачу і болі.

Друзів вірних і колег прекрасних,
Щирих почуттів і все, що треба!
Будь здоровою, це зараз однозначно!
З Днем народження, маленька Королево!


Рецензии