Вiд землi до неба

Скажи мені щось хороше
І нехай станеться воно у світі.
Може весна в душі як раніше,
Забарвить  кольорами квіти.

Скажи мені щось хороше!
Світ не затьмарить наші очі.
Все буде добре, як і раніше,
Вже стають білими темні ночі.

Наша квітуча пора минула,
І пора літня в душі не та..
У світлій памяті, що незабула
Блукає молодість свята...

Щастя в світі - мов не треба
Дивлюсь - і не бачу,
Світ заплаче дощем неба
І я з ним заплачу.

Не сумуй моя кохана,
Будь завжди щасливою,
Будь як квіточка весняна,
Як літо - красивою.

Не старій, моє серденько,
Я за нас буду старіти,
А ти будь як літечко.
Щоб осінь зустріти.

Там маленькі онучата
Веселі, красиві,
Заплутають рученята
В твої коси сиві...

Скільки пройде часу того?
Скільки його треба?
Сріблом стелиться від нього
Шлях землі  до неба

Скільки пройде часу того?
Мабуть скільки треба...
Сивим стає шлях від нього
До самого неба...
  листопад 2021р.
  (картинка з інет)


Рецензии
Чудовий заклик - не старiти!
Душа хай буде молодою.

Виктор Селищев   08.01.2022 18:38     Заявить о нарушении
Хай буде молодою...
Це добре.
Дякую вам за відгук.

Леонид Дидусенко   08.01.2022 20:18   Заявить о нарушении