I ll drink this gin of crazy spring

Я забуваю вас… Та ще люблю…
І проводжаю щастя пароплавом,
де нерви в тілі радісно гудуть,
в передчутті душі свободи драйву…

У капелюх  ловлю весни крапель,
пливучи к сонцю березня струмочком…
А після, квітня я жбурну шалень
за комірець вітрильника сорочки…

На волі буду шкіпер сам собі,
як  родич серцем вітра відчайдухи...
щоб вгамувати спрагу без води -
п'ю з льодом джин весни із капелюха…

Не зберігає воля геть слідів…
Хоч в щасті плаче навіть сила духа…


Рецензии