Cвему не забудем...

Жінка побачила біля сміттєвих баків у середмісті Шостки велику змію і повідомила про свою знахідку в поліцію.
 Прибувши на виклик співробітники групи реагування патрульної поліції , закликали правопорушника здатися та лягти на землю , але у відповіть отримали загрозливе шипіння та зкручування в клубок . А оскільки це могло спричинити тяжкі наслідки для життя та здоров'я патрульних , то було прийнято рішення відкрити вогонь на ураження і тільки коли стало  зрозуміло, що плазун вже не живий , його було затримано .
Як повідомляє речниця Нацполіції по сумскій області , - в результаті досудового розслідування з'ясувалось , що дивна істота це вуж, якого місцевий мешканець  одомашнив , схрестивши з свинею  ...
 Чоловк , якому вдалося вивести гібрид , виявився колишнім науковим співробітником всесвітньо відомого підприємства "Свема", який ще в радянські часи займався розробкою кіноплівки , виготовленої з кишок свиней та великої рогатої худоби , яка використовувалась тодішньою розвідкою для відеозйомки , та була придатною для проковтування і перетравлення резидентом в разі небезпеки с послідуючим виходом природним шляхом . Але в звязку з тим , що такі носії інформації перестали використовуватись , а від підприємства залишились ніжки та ріжки , науковець був змушений змінити напрямок своїх розробок , а саме почав схрещувати плазунів з козами  , вівцями та свинями . Першим досягненням селекціонера став свиновуж , хоча перші досліди проводились з жабами .  Головним завданням  розробки було те  , що гібрид віддавав би сало під час линьки , а це в свою чергу  позбавило би м'ясовиробників від проблем , пов'язаних з забо'єм  свиней та їх смалінням , що різко зменшило б ціну на сало та шкіру ...
P.S. Шосткінська  свиножаба потребує ще доопрацювання , оскільки сало з неї під час приготування несамовито квакає та виплигує зі сковороди ... А от якщо останню розробку шосткінця широко запровадити в с/г , то Україна може стати лідером по виробництву вужного сала в світі .
Останнім часом розробками  свого співвітчизника  також
зацікавилося міністерство внутрішніх справ і запропонувало  йому схрестити вужа з їжаком щоб отримати колючий дріт , якого зараз конче потребує державний кордон  для захисту від мігрантів з Білорусі ...


Рецензии