Укр. Не мав поваги

І він не мав до тих господарів поваги
як гнідий кінь до старої шткельваги,
яка б вона була не добра, гарна,
любов до неї буде марна.

Як до колгоспу на той час
якщо грошей немає в вас.
про що писав Тарас не раз
й до цього часу бідний клас.

А хто цього всього не знає
хай у віршах це прочитає,
де я  пишу й до цього часу
як зкорінити цю заразу.


Рецензии