No Lie more

 Got just polite
this morning

 by a mistake
stepped on shoes
 from back of black the Spine  before thi elevator  - Very, sorry !
 Just a little bit , 4то
 навсегда -  художнику  .. .

 - Парь , да я (б-ля ) ни заметил  .. . played with mine
smartffone
    что - до-е-balcz-drunk ?   do nothing
  -  i hope it happens
  -  A little bit

  -  Что, partision_lly    ~ Частично  -  ?

   ни выдрал задник-пятки навсегда ,  по этому
 вопросу
   к нюхальщикам-клея обращался -  they said - the zadnik -  ну , выкинь - na_x - !
 
 - A ne mogu , tak жалко ,   -  ведь
 рассбрасываться
 числами

   под ядр. ударами 
 
   


Рецензии