magic carpet copter

mama it's a tall tale, mama it's a tall tale, mama this is not with me
can it be that heaven, can it be that heaven i touch with my head and feet?

on a magic carpet copter right past rainbow's prism
we are flying while you're crawling--silly oddities

mama this is truth now, mama this is true now, mama i am back alive
and you're no more crying, you're no longer crying, mama come with me and fly

on a magic copter carpet in our eyes wind blows
wish at least at end of flight we could look beyond


Агата Кристи – Ковер-вертолет

Мама – это небыль,
Мама – это небыль,
Мама – это не со мной.
Неужели небо,
Неужели небо
Задеваю головой?

На ковре-вертолете
Мимо радуги
Мы летим, а вы ползете –
Чудаки вы, чудаки.

Мама – это правда,
Мама – это правда,
Мама, я опять живой.
Ты уже не плачешь,
Ты уже не плачешь,
Мама, полетим со мной!

На ковре-вертолете
Ветер бьет в глаза,
Нам хотя бы на излете
Заглянуть за…


Рецензии