Что нужно людям?

                Болгарский
                Люди и Мир


                КАКВО Е НУЖНО?

                Птиците се гмуркат в небесата,
                рибите - сред водната стихия.
                Хората пък като прокълнати
                зад стени стоманени се крият.

                А им трябват пътища големи,
                върхове и дълбини нелесни.
                Да се втурнат в земната вселена
                и дочуят тайните й песни.

                Ана  Величкова             


Рецензии