Незвичайнi квiти

(Відповідь №2 на коментар Стефанії Терпеливець до вірша «КАЗКОВІ КВІТИ»)

Казкові квіти на камінні
Творив мороз їх цілу ніч,
Він мав великеє терпіння,
І не зімкнув на хвильку віч.

Красу зумів таку створити,
Талантом вміння володіть,
Бажання квіти посадити,
Як посадив – сказав: «Ростіть».

Вони росли і розквітали,
Ставали пишними усі,
Мов на параді танцювали,
Та не вмивалися в росі.

Та й чародій на них дивився,
Радів за те, що він створив.
Де ж чарів він таких навчився?
Красу таку для нас відкрив.

Він довго буде поряд з ними,
Пелюстки буде поправлять,
Та хоч вони не є живими,
Зате зумів нас здивувать.

Така краса в казках буває,
А ми побачили ось тут.
Життя у кожну з них вдихає,
Та люди квітів цих не рвуть.

Тому що квіти незвичайні,
Хоч виглядають, мов живі,
До того ж бо такі осяйні,
Немов красуні польові.

13.11.2021 р.


Рецензии