Лiс живий альбом Love is alive

1к.
Прийшов світанок обійми тишею,
Луки залиті сивим туманом,
роса покрила траву і квіти.
Зоря прокинулася на небі
У висхідних сонячних променях
Ліс прокинувся від нічного сну
Приспів:
Цей ліс живий, він живе
у нього добрі очі
виконаний доброї сили,
У нього голові шумлять вітри,
і все живе прокинулося на землі
2к.
Птахи заспівали в небі
і дятел весело по дереву стукає.
Ліс послухай, на пень присівши,
дуб дивиться крізь пальці
на білих радісних беріз
Приспів:
Цей ліс живий, він живе
у нього добрі очі
виконаний доброї сили,
У нього голові шумлять вітри,
і все живе прокинулося на землі
3к.
Озера дзюрчат в лісі
всіх напоює цілющою вологою
ліс від цього зростає
Ліс нагодує всіх їжею
пісні співає хто в лісі живе.
Приспів:
Цей ліс живий, він живе
у нього добрі очі
виконаний доброї сили,
У нього голові шумлять вітри,
і все живе прокинулося на землі
Створена пісня 2018

Перевод
1к.
Пришел рассвет объятий тишиной,
Луки залиты седым туманом,
роса покрыла траву и цветы.
Заря проснулась на небе
и в восходящих солнечных лучах.
Лес проснулся от ночного сна
Припев:
Этот лес живой, он живет
у него добрые глаза
исполнен доброй силой,
Шумят ветры у него в голове,
и все живое проснулось на земле
2к.
Запели птицы в небесах
и дятел весело по дереву стучит.
Послушай лес, на пень присев,
а дуб смотрит сквозь пальцы
на белых радостных берез
Припев:
Этот лес жив, он живет
у него добрые глаза
исполненный доброй силы,
Шумят ветры у него в голове,
и все живое проснулось на земле
3к.
Озера журчат в лесу
всех поит живительной влагой
лес от этого растет
Всех накормит лес едой
песенки поет кто в лесу живет.
Припев:
Этот лес жив, он живет
у него добрые глаза
исполненный доброй силы,
Шумят ветры у него в голове,
и все живое проснулось на земле

Використання літератури:

Асгард А. Фентезі Таємниця живого лісу. Переплетені світи: Фентезі/Атланта Асгард, - 2021


Рецензии