Жива мелодiя альбом Love is alive

1к.
Я пальцями струни перебираю,
Я в пісні себе відкриваю.
І виникла ніжна мелодія,
Та звучить вона з глибини душі.
І грала вона, то віртуозно, то замовкала.
Лестячи кожним звуком душі
Приспів:
Я слухаю мелодію - занурююсь у її душу
Я музикою дихаю кожного дня
Я не уявляю свого життя без неї
А для когось жива мелодія - є життя
2к.
я чую струн бринькання, коли
Або чистий звук мелодії
тоді йдуть Вдалину печалі, приходить радість, натхнення,
Вона вас надихає співати
Приспів:
Я слухаю мелодію - занурююсь у її душу
Я музикою дихаю кожного дня
Я не уявляю свого життя без неї
Для когось жива мелодія - є життя
3к.
Звук нот, як фарби акварелі, картину захотіли зобразити,
Але вийшло краще, цілий фільм,
Наповнений він чудовими мріями
Цей фільм сповнений навіювань…
Приспів:
Я слухаю мелодію - занурююсь у її душу
Я музикою дихаю кожного дня
Я не уявляю свого життя без неї
Для когось жива мелодія - є життя
Створена пісня 2019

Перевод
1к.
Я пальцами струны перебираю,
Я в песне себя открываю.
Возникла нежная мелодия,
Звучит она из глубины души.
Она играла, то виртуозно, то умолкала.
Лаская каждым звуком души
Припев:
Я слушаю мелодию – погружаюсь в ее душу
Я музыкой дышу каждый день
Я не представляю своей жизни без нее
Живая мелодия для кого-то – есть жизнь
2к.
Когда я слышу струн бренчания,
Или чистый звук мелодии
тогда идут Вдаль печали, приходит радость, вдохновение,
и вдохновляет петь для вас
Припев:
Я слушаю мелодию – погружаюсь в ее душу
Я музыкой дышу каждый день
Я не представляю своей жизни без нее
Живая мелодия для кого-то – есть жизнь
3к.
Звук нот, как краски акварели,
Изобразить картину захотели,
Но получилось лучше, целый фильм,
Наполнен он великолепными мечтами
Припев:
Я слушаю мелодию – погружаюсь в ее душу
Я музыкой дышу каждый день
Я не представляю своей жизни без нее
Живая мелодия для кого-то – есть жизнь

Використання літератури:

Гурницька Н. Роман Мелодія кави у тональності кардамону: Роман/Наталія Гурницька,- 2017.- 256 с.


Рецензии