Дощик

До нас в гості Дощик напросився,
Цілий день у нас гостився.
Не сидів, не спочивав
Працював і поливав,
Як господарь про все дбав.

Поливвав садок, город,
Поле ниву і гайок,
Забігав щей на ставок.
Поливав мої троянди
І додав їм трохи фарби.

Чисто вимив все подвір*я,
Не забув і про дозвілля.
З Веселкою зустрічався,
Зашарівся закохався,
І вже до вінця зібрався.

А Веселка дуже гарна
І весела і уважна
Чемна і велми розумна
Уся вродою в Отця
Вельми славного Творця.

Дощик наш не забарився
З Веселкою одружився
Вони разом і понині
І веселі і щасливі
І до того ж такі милі...

Спочатку Дощик пробігае
А за ним Веселка грае
На це люди споглядають
І радість на серці мають
І обіцянку Отця згадають...
08.11.2021.


Рецензии