Начаклована краса

(Відповідь №1 на коментар Стефанії Терпеливець до вірша "КАЗКОВІ КВІТИ")

Творців прекрасного багато,
Які красу вміють творить,
Творіння кожне, наче свято,
Й бажання творчості горить.

Красу творить вміє природа:
І сонце, й вітер, і мороз.
У чомусь легка прохолода,
А є краса і злив, і гроз.

Та саме тут мороз чаклує,
Він садить квіти не в саду,
Ще й кожну ніжно поцілує.
І робить все це доладу.

Красиві квіти посадивши,
Вдихнувши в них життя й любов,
І на камінні залишивши,
Не мав ні з ким ніяких змов.

Пелюстка кожная колюча,
Але вони не запашні,
Творця робота є блискуча,
Та жаль, що зникнуть навесні.

Тут все разом: вода і вітер,
І вміння того чаклуна,
Така краса – зимові квіти,
Така красива дивина.

12.11.2021 р.


Рецензии