Голодомор

Як жити на землі
і як життя любити
коли таке можливе?
Подивіться
та відчуйте цю біду
і схаменіться.
Без любові
рвуться ланцюжки
в суспільстві
і воно вмирає,
вмирає по одному
від старого до малого.
І не розуміє,
за що така скрута,
за що така доля.
Там, де немає любові
приходить неволя.
Приходить неволя
та люто карає.
Карає за надію на себе,
та й душі забирає...

...у наших дітей.


Рецензии