Может быть на всегда улетаю

Нежно рук я твоих касаюсь,
Что же будет потом  не знаю,
Очень грустно, но улыбаюсь...
Может быть навсегда улетаю.

Снова я на пустой планете,
Признаю....что тебя отпускаю.
Мы давно уж с тобою не дети,
Но, тебя не забыть мне, я знаю.

Ну а дома у нас дожди.
Это осень.....солнца не жди.
Очень просто, решила не я....
Ты приснилась мне радость моя.

        ***

I reach and touch your hand gently
What will happen now I do not know
It is very sad, but still I find a smile
Maybe I am leaving forever though

I am on a empty planet once more
I admit...I am having to let you go
We're not children with you for long
And I will not ever forget you, I know

Well, now the rains come at home
Autumn sun becomes less extreme
Very simply put, I did not yet decide
Goodbye, I guess you were just a dream.


Рецензии