Ведмедик Для дiтей

-Професорський син - ведмедик Борун,
Нізащо не хоче братись за ум! -
Тріщали сьогодні пліткарки Сороки
-- Та ж він пропускає у школі уроки

Цілісінький день він у річці купався,
В малині сидів і з Мурашками грався!
Ведмедик  сказав : -- " Ну що за морока?
Я з музики лиш пропустив  два уроки,

Бо справи у мене були важливіші,
Та й слуху немає.. Співаю найгірше.
Зате я зловив дві рибки у річці,
Заніс їх Сові - бабусі Марійці,

Вона ж бо сама живе й дуже хворіє...
А ще я малину садити умію!
Навчився в Мурах будувати мурашник!"
Професор сказав: -" Молодець! Не ледащо!"

А мама сказала: - "Пишаюсь тобою!
Будь сильним! Не бійся, не йди за юрбою!
Навчайся усього, особливо добра!
Ти шлях непростий, але вірний обрав!"


Рецензии
З Днем народження, Валя! 🌹🌹🌹
Здоров'я, натхнення для творчих успіхів та життєвих перемог, добробуту, радості, любові, щастя, мирного неба!

З теплом та повагою,

Владимир Белик   21.06.2022 08:32     Заявить о нарушении
Щиро дякую Вам! Дуже приємно, що помітили, привітали!
Взаємно бажаю миру, любові, добра!
СпасиБог!💞💞

Валентина Козачук   22.06.2022 20:08   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.