Молодое сердце

                Болгарский
                Мир и Люди


               
                МЛАДО  СЪРЦЕ

                Старееш, а сърцето ти е младо,
                по миналото златно те боли...
                Но ти все още може да се радваш,
                да паднеш духом да не позволиш.

                Да търсиш думи мъдри и човечни,
                в градина да отгледаш искан плод
                и всеки ден със своята сърдечност
                да топлиш нечий мразовит живот.

                Ана  Величкова


Рецензии