Късчета

Късчета опитвам да сбера,
от душа разкъсана,
калейдоскоп да съградя,
нов живот прекрасен.
 Шарен да е и щастлив,
да е слънчев, ведър,
с любов да е покрит
тоз калейдоскоп страстен.
От парченца душа,
калейдоскоп опитвам да сбера.
С мечта да го увия,
 цветни приказки
любов да покрие.
Калейдоскоп приказки реди,
от парченца мечти разкъсани,
 из сърце спектакъл цветен,
опитва да реди,
мечти прекрасни.
В калейдоскоп страстен,
парченца шепа,
 мечти събрани,
с тях постлана,
в калейдоскоп живот,
душа е!


Рецензии