Сто перших вiршiв... Сто останнiх вiршiв...

Сто перших віршів... Сто останніх віршів...
Сто перших днів... І сто останніх днів...
І завжди після дня і вірша – тиша.
І – як удача – сотні добрих снів.

І вірш – як день. І день – як вірш. Різниці
між ними навіть жодної нема:
летять, немов чарівні райські птиці,
яким байдуже, чи прийде зима...

Сто перших віршів... Потім – вірш сто перший...
Сто перших днів... І ось – сто перший день...
І той, сто перший, завжди перевершить
минулі сотні віршів, днів, пісень.


Рецензии
Всё верно, так и бывает в жизни...
согласна с Вами, Николай.))👏

Елена Транковская   12.11.2021 00:14     Заявить о нарушении
Обьяснить необьяснимое

Миклош Форма   12.11.2021 13:05   Заявить о нарушении
Но ведь, как понятно!🤝

Елена Транковская   12.11.2021 13:08   Заявить о нарушении