В ляво, все копае

Вляво, нещо
все копае
все тръни някакви сади,
венци по чело вие
дорде душа
в любов кърви.
Вляво нещо
все мечтае,
все за бъдеще скърби,
по минало реди сълзи,
с онзи ритъм там
отляво.
Вляво, нещо все лети,
все из облаци мечти
витае
пърха с крила на души
и за утро все копнее!
Вляво нещо все боли,
все преглъща сухо,
този ритъм,
де по време минало
скърби,
там от ляво
все копае!


Рецензии