Спустились Янголи iз Неба

Спустились Янголи із Неба,
Настало Боже торжество,
Ісусик кличе всіх до себе – 
Прийшло величнеє Різдво.

Дитя в яскені й Божа Мати,
Яскрава зірка угорі,
Цю радість треба сповіщати -
Різдво Ісуса на порі.

Прийшов Спаситель, народився,
І світло, й втіху нам приніс,
Від цього Ірод зажурився,
Цю звістку Янгол всім розніс.

Спасіння радість охопила,
І задзвонив Різдвяний дзвін,
Молитву Діва всю змолила,
Христу віддаймо й ми поклін.

Радіймо всі, велике свято,
Ісус Христос посеред нас!
Рожденного пора вітати,
Настав уже для цього час!

11.11.2021 р.


Рецензии