Схима кохання

Любов завжди для медиків - "шізА" -
людська хвороба душ неоковирна…
А як без неї жити нам, хтозна?
Тому завжди молюся їй уклінно ...

Хай рідко нас дарує щастям Бог...
І янголи, мабуть, гермафродити...
Та хтивість без кохання  - це підлог,
де душі - сексу картою побиті...

У спразі п'ю вірші чуттів твої,
коли вогонь в очах твоїх побачу...
І мабуть ти, Господь, мені пробачиш:
що на кохання душу рясно трачу;
що зовсім не ходжу в монастирі;
бо я коханням в постригу, зазначу! 


***

Greenwich, Admiralty Chapel, UK


Рецензии