Я назову тебя 10 11 2021 Ma kutsun sind Tolge

см. Смета 6 11 2021 Construction estimate
см. Я назову тебя 9 11 2021 I call you

Ma kutsun sind Eugene'iks ...
L;ppude l;puks olete v;lur, see on kindel ...
Kuid selleks, et t;;tada laitmatult,
Peate teadma: mida sa tahad?

Ja teate v;ga h;sti: mida saate teha?
Ja kas sa tead t;pselt, mida sa vajad?
Et ka teada, mida sa ei taha...
Ja arvutage t;; maksumus ...

Siis - liigutused on laisad,
;rge kiirustage ilma p;hjuseta ...
Sa s;;d puuvilju ja oliive ...
V;i ;kki saab sinust geenius ...
9 11 2021-10 11 2021 LГ autori t;lge


Рецензии