simple

simple--you are say that all in this life is simple
simple to count stars already discovered is no riddle
but to find your own one star--that is not at all so simple!

simple, to stay in shades at all times and places
simple to get into a plane and fly to skies
but to rise above mundane often's not that simple, alas!

over roads' dust, a starry trek
you just gotta have your wings spread
and over former  you fly high
shine like supernova in sky!

live! burn and not dim, live rather than simply exist!
but alas, the dawn is at hand
stars they too are melting, melting..

simple to be a lot like somebody else
simple to sing us all the same songs for years
but to keep your own voice is so often not that simple, alas!

simple to think all world is simple and normal
simple to always take the same beaten road
but to find very own routes is so often not that simple at all!


Алла Пугачева - Просто

Просто, -
Вы говорите, - в жизни все просто.
Просто
Считать уже открытые звезды,
Но одну свою звезду
Так открыть непросто!

Просто, -
В тени всегда и всюду держаться.
Просто, -
Сесть в самолет и в небо подняться.
Но взлететь над суетой
Так порой непросто!

Над дорожной пылью
Ззвездный путь,
Надо только крылья
Распахнуть
И взлететь над прежним,
Над собой,
Загореться новой звездой.

Жить!
Гореть и не угасать,
Жить,
А не существовать!..
Но однако, уж светает...
Звезды тоже тают, тают...
 
Просто, -
Быть на кого-то очень похожим.
Просто из года в год нам петь одно и то же.
Но свой голос сохранить
Так порой непросто!

Просто, -
Считать весь мир простым и обычным,
Просто, -
Идти всегда маршрутом привычным,
Но найти свои пути,
Так порой непросто!


Рецензии