После обряда

Благо-
Дарю
Людей в кругу
За крепость рук,
Обережный круг,
За взор,
За взгляд,
За слов обряд,

За дым костра,
За чай из трав,
За жизни жизнь,
Ночи не боись,

За хлеб,
За соль,
Поясов узор,
За леса синь,
Травы прозелень,

Пойду
Опять
Предков прославлять,
В кругу стоять,
Славы возносить,
Гой!

07.11.2021


Рецензии