Я тебе залишаю на згадку

Подаруй мені осінь  з початку...
Море вражень,  залишу в собі...
Подаруй мені осінь  на згадку...
Щоб  сказати спасибі тобі...

Подаруй мені  квіти осінні..
Щоб залишити запах в душі...
Навіть тоді,  коли імовірно,
Будуть сипати з неба дощі...

Сонця промені ти подаруй...
І дерева в багряному листі...
І красиво ти з вітром вальсуй...
Щоб  сіяли листкі  сріблисті...

Щоб світили зорі на небі...
Миловатись змогла  вечорами...
І казати нічого не треба...
Бо та мить  є найкраща між нами...

Подаруй, всім серцем прийму...
І тумани, що стелются з ранку...
Осінь, тебе я дуже  люблю..
Я тебе залишаю на згадку...

Фото из личного архива


Рецензии
Щиро дякую, Людочко! Спасибо, дорогая! Класс!

Валентин Корнев   11.11.2021 11:53     Заявить о нарушении
Валентин, дуже приємно мені, дякую щиро!
Всього тобі найкращого!
С теплом и уважением,

Людмила Савицкая 2   11.11.2021 12:18   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.