Мохнатка

Колись проснешся, а мене нема,
а я собі на іншій вже планеті,
а за вікном лише густа пітьма
і ти сама в безмежнім… Інтернеті.
З тобою замість рідної душі:
смартфон, нетбук, мохнаті лабутени…
Тому й надалі, люба, не спіши –
у тебе часу більше ніж у мене…

10.11.2021


Рецензии