Осень осеняет нас

Осень осеняет нас

На закате, в мирный час,
Вспомним о бывалом.
Осень осеняет нас
Тихим покрывалом.

Дома мы. Утихла боль.
Всё, как есть, на месте.
Сколько бурь и тихих зорь
Встретили мы вместе!

Мы хотим и дальше жить
Просто и не странно.
Я тебя благодарить
Буду постоянно.

А когда пора придёт
Вечного покоя,
Ласковый прощальный взгляд
Мне глаза закроет.

The autumn overshadows us

At sunset, in hour of peace,
Remember our life.
The autumn overshadows us
By beautiful highlight.

We are at home. The pain is dumb.
Everything“s in order.
How many storms and quiet dawns
We met with you together!

We will continue to live
With simple, not weird life.
I thank you, thank you every day,
All easy, lightful fall.

When rest eternal comes.
I“ll be with you, as always.
Your tender farewell glance
Will close my tired eyes.


Рецензии