На даче

На даче

Пахнут яблоки весной.
Мы живём на даче.
Дорог мне души покой
И нельзя иначе.

С солнцем в дружбе мы сейчас –
Час, неделю, годы.
-Что ж, Алёша, в добрый час!
Доброй вам погоды!

In your dacha

Apples smell like spring.
We live in our dacha.
Peace in soul is important to me.
It is true so much.

With the sun, we are good friends
In hours, weeks, and years.
-To you — good years
And good weather!


Рецензии