Листи

Листи, листи, як мертві мрії
В журбі, в куточку на столі,
Припалі пилом в безнадії
Немов, безсилі журавлі.

Не бачить волі їм ніколи.
Поглине вічність назавжди,
Їх прах розвіє вітер в полі...
Сумні нечитані листи...

Владимир Ольховой 9 Ноября 2021


Рецензии