Я не знала

Я не знала, що вмію кохати,
Я не знала, що вмію любить,
Я не знала, що вмію чекати,
Але знала, що в серці щемить.

Я не знала, що доля дарує,
Я не знала, що писано все,
Я не знала хто щастя будує,
Але знала, що радість несе.

Я не знала, що плакати буду,
Я не знала, чом сльози гіркі,
Я не знала, що саме здобуду,
Але знала – шляхи нелегкі.

Я не знала чом заздрість буває,
Я не знала чом Бога гнівлять,
Я не знала в житті що чекає,
Але знала – роки нас сріблять.

Я не знала, що думка вирує,
Я не знала куди поведе,
Я не знала, що доля керує,
Але знала – Господь нас веде.

Я не знала чи зорі співають,
Я не знала про вічну любов,
Я не знала – слова зігрівають,
Але знала, що в серці є зов.

Я не знала чом лебеді вірні,
Я не знала легенду про них,
Я не знала про чари вечірні,
Але знала, що вітер не стих.

Я не знала чи промінь торкнеться,
Я не знала що зможу відчуть,
Я не знала чи доля всміхнеться,
Але знала, що сльози течуть.

Я не знала, як перли шукати,
Я не знала намиста добра,
Я не знала чи вмію прощати,
Але знала – є щастя пора.

Я не знала чи вистачить сили,
Я не знала, як все пережить,
Я не знала, та очі відкрили,
Але знала – життя все біжить.

09.11.2021 р.


Рецензии