Неймов рно гарна ос нь

Неймовірно гарна осінь
Листя падають як сподівання
Я вже вільна напевно зовсім
Та я знаю що не остання

Зачарує мене запах лісу
Невгамовний сміх дитячий
Як жевріли спогади ,звісно
Вже прийшов час все пробачити

Кольорові бігборди при в'їзді
Маякують про соцвалізацію
Але хочеться далі до лісу
До природи де тиша і грація
 
Захворіти так хочеться ,дивно
Бубоню я собі щось під носа
Пробирається тиша мінлива
Свободи  моєї загроза

Зупинятись не хочу , я рухаюсь
Це важливо,  і це мій вибір
Що сьогодні дзвінок твій не чую
Я забула, мовчу немов риба

Я сьогодні лад наведу
У квартирі
І в голові,
Прочитаю ще одну книгу ,
Що забути поможе мені
 
Погуляю по парку
Відчую,
Запах листя , людей що йдуть поряд
Зупинюсь на шляху помізкую
Де ж мої ті бажані зорі....


Рецензии