Жовтокрила осiнь

Жовтокрила осінь розпустила коси,
І крилом махнула вдалині.
Встала дуже рано, встрілася з туманом,
І зітхнула тяжко - літа не молоді.

Жовтокрила осінь не сумуй даремно,
Ти сама чарівність у своїй красі.
Знову замилуюсь, знову залюбуюсь,
Збережу у серці принади твої всі.

Жовтокрила осінь розпустила коси,
Мелодія осіння лине тихо знов.
Ніжно так співає –може вона знає,
Про моє кохання і мою любов!


Рецензии