***

одночасно хрест і зірочку малюю
отаке життя люблю я.
що там буде впереді весело шагайте
не бредіть.
а в рай ідіть.


а мене біда злякалась
вмені щастя їй назустріч показалось
відступила обійшла жертву іншу вже собі знайшла.

прилетіла комариха вона теж боїться лиха.


Рецензии